Declaratiile fiscale D120 si D130 au termenul de depunere la 2 mai

Declaratiile 120 si 130 cu termenul de depunere pana la data de 30 aprilie a anului urmator celui de raportare, se pot depune anul acesta pana in data de 2 mai. Ele pot fi depuse si online, folosind un certificat digital calificat eliberat de un furnizor acreditat de servicii de certificare.

Pe baza unui singur certificat digital calificat pot fi depuse online timp de un an pe portalul Agenitiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), 14 tipuri de formulare fiscale si situatiile financiare pentru un numar nelimitat de CUI-uri.

Formularul 120 – decontul privind accizele – se completeaza de catre platitorii de accize.
Formularul 130 – decont privind impozitul la titeiul si la gazele naturale din productia interna – se completeaza de catre toti platitorii de impozit la titeiul si la gazele naturale din productia interna, carora le revine aceasta obligatie de plata.

Depunerea online a acestor formularelor se face folosind un certificat digital calificat emis de unul dintre cei 5 furnizori de serivicii de certificare din Romania: certSIGN, DigiSign, Alfasign, Cert Digital si Trans Sped.

Pretul fara TVA al unui certificat digital calificat este de 47 de Euro la primii 4 furnizori si de 54 de Euro la ultimul.
certSIGN livreaza gratis certificatul digital oriunde in tara si ofera tot gratis 60 de marci temporale pe luna timp de un an.

Dincolo de depunerea online a declaratiilor fiscale si a situatiilor financiare la ANAF, certificatul calificat permite transmiterea documentelor online catre CNAS, SEAP, ANRMAP, ONRC, ITM, CSSPP, Monitorul Oficial si Depozitarul Central si a documentelor cu valoare legala, rapid si sigur, catre partenerii de afaceri.

Lasă un răspuns