Declaratiile fiscale pe care trebuie le depui in octombrie 2015

In octombrie 2015, trebuie indeplinite, dupa caz, nu mai putin de 39 de obligatii fiscale. O parte dintre aceste obligatii reprezinta declaratii fiscale care pot fi depuse online, utilizand certificatul digital calificat.

Citește mai mult

Inregistrarea certificatului digital la CNAS

Autentificarea medicilor in SIUI se realizeaza cu ajutorul un certificat digital calificat inregistrat la CNAS prin depunerea unei cereri de inregistrare.

Citește mai mult

Declaratiile fiscale pe care trebuie sa le depui pana la 25 septembrie 2015

Vineri, 25 septembrie 2015, este ultima zi in care pot fi indeplinite mai multe obligatii fiscale. Printre acestea se numara si cateva declaratii fiscale care pot fi depuse online utilizand kitul de semnatura electronica.

Citește mai mult

Declaratiile fiscale cu termen de depunere la 25 august 2015

Marti, 25 august 2015, este ultima zi in care pot fi depuse mai multe declaratii fiscale si efectuate cateva plati. Cateva dintre declaratii pot fi depuse online, utilizand kitul de semnatura electronica.

Citește mai mult

Declaratiile fiscale cu termen de depunere la 27 iulie 2015

Astazi, 27 iulie 2015, este ultima zi in care pot fi depuse mai multe declaratii fiscale si efectuate cateva plati. Kitul de semnatura electronica va permite sa depuneti online o parte dintre aceste declaratii.

Citește mai mult