Valabilitate mai mare si preturi avantajoase la certificatele calificate certSIGN

Regulamentul eIDAS permite o flexibilitate mai mare privind folosirea certificatelor calificate si a semnaturii electronice, dar ofera si garantia ca valoarea legala a documentelor semnate electronic este recunoscuta in orice stat membru UE.

Ca urmare a masurilor de securitate ridicate implementate si a rigurozitatii procesului de identificare a clientilor, elemente auditate strict pentru a demonstra conformitatea cu Regulamentul European eIDAS (Regulamentul nr. 910/2014), certSIGN vine in intampinarea utilizatorilor de semnaturi electronice cu 3 noi avantaje:

  • Valabilitate a certificatului digital de pana la 3 ani,
  • Preturi mai mici la achizitia si reinnoirea certificatului digital,
  • Livrare gratuita pe intreg teritoriul Romaniei.

Certificatele calificate cu valabilitate de pana la 3 ani sunt disponibile accesand https://emitere.certsign.ro. Se poate opta pentru o valabilitate a certificatului de 1 an, 2 ani sau 3 ani.

Certificatele emise de certSIGN sunt recunoscute implicit in toate sistemele de operare si browserele Internet. Pentru crearea de semnaturi electronice cu valoare legala, compatibile cu toate sistemele institutiilor publice sau private care solicita utilizarea unui astfel de certificat, certSIGN emite certificate calificate recunoscute atat in Romania, cat si in toate statele membre ale Uniunii Europene.

certSIGN este principalul promotor al revolutiei digitale pe piata din Romania si furnizeaza servicii de incredere in conformitate cu cerintele eIDAS: certificate digitale calificate pentru crearea semnaturilor electronice, certificate digitale calificate pentru crearea sigiliilor electronice si servicii de marcare temporala calificata.

Lasă un răspuns