Softul A de generare a declaratiei 112 a fost modificat

ANAF a modificat ieri, 20.09.2012, softul A de generare a Declaratiei 112 (declaratia unica) privind obligatiile de plata a contributiilor sociale, impozitului pe venit si evidenta nominala a persoanelor asigurate.

PDF-ul, ajuns la versiunea 2.0.6, corecteaza erorile existente in cazul versiunilor anterioare in campul corespunzator rectificativei.

Declaratia 112 trebuie depusa pana la 25.09.2012 atat de contribuabilii care au obligatia de a o depune lunar, cat si de cei care au optat pentru depunerea ei trimestriala.

Depunerea declaratiei 112 se realizeaza online, folosind un certificat digital calificat emis de un furnizor acreditat de servicii de certificare. Pretul unui astfel de certificat este de aproximativ 47 de euro fara TVA si poate fi cumparat de la certSIGN, Digisign, Certdigital, Alfasign sau Trans Sped.

Un singur certificat digital calificat permite depunerea online a declaratiei 112 si a altor 13 formulare pentru un numar nelimitat de societati.

certSIGN livreaza gratis certificatul calificat oriunde in tara, ofera lunar 60 de marci temporale gratuite si suport tehnic specializat 24/24.

Lasă un răspuns